KONTAKT I PODRŠKA

📝 Pošaljite upit i adresu sajta!
⚖  Ubrzo šaljemo odgovor!

PC021 Web rešenja Novi Sad, Vaš partner →

Poštovani posetioci,
SEO radimo na sajtovima koje izrađujemo ili redizajniramo. Za ostale sajtove dajemo Pro SEO analizu i stručne preporuke!

Izradu ili redizajn sajta poručite na Sajtinjo.com ili na PC021 web rešenja. Hosting za sajt potražite na Hostinjo.comOdržavanje sajta poručite na odrzavanjewebsajta.rs. Sve o SEO optimizaciji imate na ovom sajtu!  ~  HVALA na interesovanju za naše usluge! 

18 godina iskustva

O NAMA

PC021 radi kao porodična firma od 01.11.2004. godine sa sedištem u Novom Sadu. Njen osnivač i vlasnik je Ivan Gutić, koji je odrastao sa računarima i web sajtovima i druži  se sa njima od njihovog nastanka.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva izgradili smo kompletnu ponudu usluga koje daju celovito rešenje za Vaše online poslovanje. Budite sigurni da ćete biti zadovoljni našim uslugama, isto onoliko koliko ćemo mi sa zadovoljstvom raditi za Vaš uspeh.​ 

Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama! Ako nam ukažete poverenje mi ćemo ga opravdati! Želimo Vaše dobre preporuke!

  • Radimo optimizaciju sajtova za: Mali i srednji biznis, porodične firme i pojedince koji žele da unaprede svoje online poslovanje.
  • Naša specijalnost je WordPress: Izrada sajtova i web prodavnice, tehnička i SEO optimizacija sajta, izrada optimizovanih sadržaja i njihovo pozicioniranje na Google. Sa nama nema neizvesnosti. Potrebni su samo stručan rad i strpljenje da stignu rezultati!
  • Uslugu nudimo po principu: „SVE NA JEDNOM MESTU“. Mi vam štedimo vreme i novac i stvaramo uslove za bolju zaradu! 
    Na Vaš zahtev odgovaramo u roku od 24 sata

Šta su drugi rekli o nama:


📧Poštovani,

Od srca sam Vam zahvalna na saradnji, stručnosti i pre svega na strpljenju. Znam da sam imala dosta zahteva što se izmena tiče, ali jednostavno zbog same teme sajta sam morala tako. Iako Vas lično nisam upoznala bilo je zadovoljstvo saradjivati sa Vama. 
Hvala Vam na lepim rečima, i ja se nadam da ću u budućnosti imati ako ne ovakav, a onda neki sličan projekat pa ćemo imati prilike da saradjujemo. Mojim kolegama se jako svidja, svi kažu da je pregledan i da sve u detalje lepo izgleda.
Veliki pozdrav i sve najbolje,
Sanja Drača
MD, PhD (Doctor of Science)

Dobar dan,
Radujem se dobrim vestima 😀, da se na ključnoj reči antiparazitni program pojavila stranica u pretrazi i to na trećem mestu za samo 25 dana nakon više meseci od kada je nestala sa interneta.
Pošto je to siguran pokazatelj da optimizacija daje ozbiljne rezultate, jer konkurencija je tu veoma jaka, svakako pohvale za vaš dosadašnji rad. Nadamo se da će se to vidno odraziti i na naše bolje poslovanje.
Goran Stamenković, Bela Crkva
www.antiparazitniprogram.rs
Ponedeljak, 08.11.2021.

Dobro veče Gorane,
Zahvaljujem na poslatoj radnoj verziji mog sajta. Generalno svidja mi se kako ste ga osmislili i uradili, i slike koje ste ubacili a naročito raspored tekstova na stranicama! Ovo kako ste ga uradili zaista mi se svidja i veoma sam zadovoljan, to je najbitnije!
Beograd, sreda 10.11.2021.
Srdačan pozdrav, Rade
www.hipno-psihocentar.rs

Dobar dan Gorane,
Evo me danas na prvoj stranici! Čestitam!
Vaš uporan i profesionalni rad donosi rezultate… Sad sam video slike koje ste ubacili uz postove i zaista sam oduševljen… Radite baš onako kako bih i ja sam sebi radio…
Srdačan pozdrav,
dr Raivoje Delić, lekar, psihoterapeut i klinički hipnoterapeut
Beograd, četvrtak 19.05.2022.
www.hipno-psihocentar.rs