O NAMA – KONTAKT FORMA

PC021 Web rešenja Novi Sad
E-mail adresa za kontakt:
[email protected]

📝 Za informacije i zahtev za ponudu popunite formular →
⚖  Vaš budžet kreira našu ponudu!

18 godina iskustva

Poštovani posetioci,
SEO radimo samo na sajtovima koje mi izrađujemo, redizajniramo ili hostujemo. Izradu ili redizajn sajta poručite na Sajtinjo.com.  Hosting za sajt na Hostinjo.comOdržavanje sajta na odrzavanjewebsajta.rs. Sve o SEO optimizaciji imate na ovom sajtu!  ~  HVALA VAM na poseti! 

KONTAKT ↓

O NAMA

Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama! Ako nam ukažete poverenje mi ćemo ga opravdati! Želimo Vaše dobre preporuke!

  • Radimo optimizaciju sajtova za: Mali i srednji biznis, porodične firme i pojedince koji žele da unaprede svoje online poslovanje.
  • Naša specijalnost je WordPress: Izrada sajtova i web prodavnice, tehnička i SEO optimizacija sajta, izrada optimizovanih sadržaja i njihovo pozicioniranje na Google. Sa nama nema neizvesnosti. Potrebni su samo stručan rad i strpljenje da stignu rezultati!
  • Uslugu nudimo po principu: „SVE NA JEDNOM MESTU“. Mi vam štedimo vreme, donosimo novac i čuvamo živce!
  • Na Vaš zahtev odgovaramo putem e-maila u roku od 2 dana. Tu smo da podržimo Vaše uspešno online poslovanje. Srećno!

Šta su drugi rekli o nama:


📧Poštovani,

Od srca sam Vam zahvalna na saradnji, stručnosti i pre svega na strpljenju. Znam da sam imala dosta zahteva što se izmena tiče, ali jednostavno zbog same teme sajta sam morala tako. Izvinite zbog toga. Iako Vas lično nisam upoznala bilo je zadovoljstvo saradjivati sa Vama. Javiću Vam kada sajt bude postavljen kao link na sajt FENS-a.
Hvala Vam na lepim rečima, i ja se nadam da ću u budućnosti imati ako ne ovakav, a onda neki sličan projekat pa ćemo imati prilike da saradjujemo. Mojim kolegama se jako svidja, svi kažu da je pregledan i da sve u detalje lepo izgleda.
Veliki pozdrav i sve najbolje,
Sanja Drača
MD, PhD (Doctor of Science)
Awarded History Projects Online: Dr Laza K. Lazarevic, the founder of Serbian neurology

Dobar dan,
Radujem se dobrim vestima 😀, da se na ključnoj reči antiparazitni program pojavila stranica u pretrazi i to na trećem mestu za samo 25 dana nakon više meseci od kada je nestala sa interneta.
Pošto je to siguran pokazatelj da optimizacija daje ozbiljne rezultate, jer konkurencija je tu veoma jaka, svakako pohvale za vaš dosadašnji rad. Nadamo se da će se to vidno odraziti i na naše bolje poslovanje.
Goran Stamenković, Bela Crkva
www.antiparazitniprogram.rs
Ponedeljak, 08.11.2021.

Dobro veće Gorane,
Zahvaljujem na poslatoj radnoj verziji mog sajta. Generalno svidja mi se kako ste ga osmislili i uradili, i slike koje ste ubacili a naročito raspored tekstova na stranicama! Ovo kako ste ga uradili zaista mi se svidja i veoma sam zadovoljan, to je najbitnije!
Beograd, sreda 10.11.2021.
Srdačan pozdrav, Rade
www.hipno-psihocentar.rs

Dobar dan Gorane,
Evo me danas na prvoj stranici! Čestitam!
Vaš uporan i profesionalni rad donosi rezultate… Sad sam video slike koje ste ubacili uz postove i zaista sam oduševljen… Radite baš onako kako bih i ja sam sebi radio…
Srdačan pozdrav,
dr Raivoje Delić, lekar, psihoterapeut i klinički hipnoterapeut
Beograd, četvrtak 19.05.2022.
www.hipno-psihocentar.rs

o nama - kontakt okPC021 web dizajn NOVI SAD, SRBIJA – SEO usluge | Optimizacija sajta | SEO podrška