SEO usluge koje pruža PC021 SEO servis, predstavljaju podršku Vašem online poslovanju. SEO optimizacija web sajtova je uslov za uspešno online poslovanje i deo svake savremene marketing strategije.

SEO usluge
za bolju vidljivost i prepoznatljivost vašeg sajta

VISOKA POZICIJA VAŠEG SAJTA NA GOOGLE PRETRAŽUVAČU!

Naše SEO usluge imaju za cilj:

SEO usluge vam nudimo kako biste Vaš sajt idealno optimizovali da bude dobro rangiran, jasno istaknut, vidljiv i lako dostupan svim korisnicima interneta u svakom trenutku i za sve vreme trajanja Vaše poslovne online aktivnosti.

SEO usluge obezbeđuju sledeće:

 1. Google pretraživač će Vaš sajt videti kao relevantan u vašoj oblasti i davati mu prednost na listi pretrage u odnosu na konkurenciju, pod uslovom da su usluge SEO optimizacije stručne i profesionalne.
 2. SEO podiže autoritet, vidljivost i posećenost vašeg sajta, ćime Vaš posao postaje uspešniji i profitabilniji. Nestručne „seo usluge“ , polovične i kratkotrajne SEO intervencije ne pomažu mnogo ili štete.
SEO usluge

SEO USLUGE ↓

ZA DOBRE REZULTATE POTREBNE SU VAM SLEDEĆE SEO USLUGE:

1. SEO analiza sajta
2. Tehnička optimizacija sajta
3. On-Page SEO sadržaja sajta
4. Local SEO (Lokalni SEO)
5. Off-Page SEO sajta
6. Osnovna SEO za Google i ostale pretraživače
7. Pozicioniranje sajta na Google pretraživaču

 • SEO analiza je neophodna radi utvrđivanja stanja i statusa sajta, izrade najbolje SEO strategije i plana rada.
 • Teknički SEO obezbeđuje tehničke parametre sajta i uslova za optimalno funkcionisanje sajta na internetu.
 • On page SEO je optimizacija sadržaja web stranica sajta kao najvažnijeg uslova za pozicioniranje na Guglu.
 • Lokalni SEO je optimizacija sajtova za pretragu užih područja i bolju interakciju sa korisnicima na lokalu.
 • OFF page SEO se sledi nakon On-Page SEO radi jačanja popularnosti i autoriteta sajta (targetiranje posetilaca, pribavljanje povratnih linkova sa relevantnih i dobro rangiranih sajtova, analiza dolaznih linkova, sprečavanje Google penala itd).
 • Osnovna optimizacija sajta za Google i ostale pretraživače je priprema sajta i njegovih web stranica za ispravno indeksiranje bez čega je nemoguće nihovo prisustvo na internetu i rangiranje i pozicioniranje na pretraživačima interneta.
 • Pozicioniranje sajta na Google pretraživaču je obezbeđivanje najbolje vidljivost sajta za određene ključne reči.

GARANTUJEMO:

 • Da će SEO optimizacija sajta za Google pretraživač biti isključivo po Google pravilima.
 • Da ćemo u potpunosti poštovati dogovor i dinamiku realizacije.
 • Da ćemo Vas konsultovati oko pitanja na koja naš SEO servis ne bude mogao uticati.

SEO usluge: OSNOVNA PRAVILA optimizacije web sajtova

 1. Optimizujemo najvažnije web stranice (Landing Page) Vašeg sajta – svaku od njih za jednu ključnu reč.
 2. Na osnovu Vašeg predloga analiziramo ključne reči i primenjujemo one koje imaju najveću šansu za uspeh.
 3. Prvenstvo imaju fraze sa tri i više reči kao i one koje u sebi sadrže naziv proizvoda, brenda, firme, sajta, lokacije ili domena. Svaka od njih mora biti jedinstvena za određenu stranicu i sadržaj Vašeg sajta.
 4. Ključna reč ne može biti reč koja je opšteg karaktera ili maksimalno eksploatisana od konkurencije.
 5. Ako optimizujemo sajt sa već indeksiranim sadržajem, stare ključne reči ostaju u naslovu i u URL zbog postojećih linkova. Ukoliko ih i tu menjamo, vršimo redirekciju svih linkova što donekle usložava posao. Jedno od rešenja za primenu nove ključne reči može biti i izrada potpuno nove web stranice.

Kako Vaše poslovanje možete učiniti uspešnijim?

SAVET: Postavljajte na sajt jedinstven, koristan i zanimljiv sadržaj, redovno analizirajte i održavajte kvalitet Vašeg sajta, pratite snagu konkurencije i na vreme preduzimajte potrebne mere kao što je SEO web sajta za Google pretraživač.

Osnovni tipovi SEO usluga

Rešenja za optimizaciju sajta za pretraživače (Search Engine Optimization solutions) obično se svrstavaju u 3 različita šešira:

Seo usluge - beli šesir

Beli šešir

Beli šeširi (White Hats) su rešenja za optimizaciju sajta koja računaju na prednosti ulaganja u relevantan i visokokvalitetan sadržaj zajedno sa naprednim SO tehnikama.  Cilj je da web sajt u celini bude što bolje rangiran kod pretraživača interneta.

Agencije za usluge SEO optimizacije koje pružaju isključivo White Hat SEO usluge fokusiraju se na kvalitet i optimizaciju materijala samog sajta (on page seo). Oni će vas savetovati i pomoći da kreirate što kvalitetnije sadržaje koji će dovoditi posetioce na vašu veb stranicu, ali ne obavezno i na visoke pozicije kod pretraživača interneta.

Sadržaj sajta jeste za pretraživače najvažniji faktor optimizacije. Međutim. za visoke pozicije, uz odličan veb sadržaj, potrebna su Beli šešir rešenja koja na prirodan način obezbeđuju linkove (veze) sa drugih relevantnih web lokacija.

Sivi šešir

Sivi šešir (Grey Hat Search Engine Optimization) su SEO rešenja koja balansiranju između opasnosti od kazne i podsticanja na bolje rangiranje. Grey Hat rešenja naginju ka primeni neispitanih SEO tehnika i rizikuju radi brzog dostizanja visoke pozicije kod pretraživača interneta.

Brojne SEO tehnike i rešenja koja spadaju u Sivi šešir, u skladu su sa SEO standardima i pravilima internet pretraživača. Ali ima i onih koje vas mogu ugroziti. Ako izaberete Grey Hat SEO rešenja, usredsredite se na to i pratite šta se dešava.

seo usluge - sivi sešir
SEO usluge - crni šešir

Crni šešir

Crni šešir (Black Hat) tehnike poznate su još i kao SEO spamming ili zabranjene SEO tehnike. One se fokusiraju na razvojni deo web sajta gde se bave raznim podešavanjima sa ciljem da prevare pretraživače i brzo dosegnu najbolju poziciju.

Black Hat Search Engine Optimization računa na automatizaciju neefektivnih veb stranica. Koriste linkove i redirekcije sa različitih veb stranica koje su sadržajno potpuno besmislene.

Kao rezultat toga, tretirane web stranice dobijaju neadekvatne pozicije na SERP-a. Ono što je korist od crnih SEO teknika je to što se veb lokacija nađe na vrhu u kratkom vremenu. Pretraživači interneta te web stranice zabrane čim saznaju za njih.

Koji šešir bi trebalo izabrati?

Sa stanovišta pretraživača interneta kao što je Google, Beli šešir je najbolji za SEO. Black Hat ne igra po pravilima i rizikuje, a rezultati su kratkog daha. Sivi šešir je neizvestan i varljiv. Oni koji koriste Black Hat SEO kažu da je Beli šešir spor i neefikasan, a da je Sivi siguran ali ne i efikasan. Oni koji vole Sivi šešir kažu da je Beli koristan samo kada ostali nisu u igri.

Zaključak:

Ciljevi određuju koju vrstu šešira će neko koristiti. Iz naše perspektive Beli šešir je bolji, jeftiniji i siguran pristup SEO optimizaciji sajtova, posebno za one koji žele da profesionalno, dugo i pošteno pružaju SEO usluge i da od toga žive.

Nikome nije u interesu da web sajt dođe na crnu lista Google-a, jer krši neko pravilo ili ne poštuje SEO standarde. Ipak je najvažnije da posetioci sajta prepoznaju dobar sadržaj, bez obzira što nije na visokoj poziciji!

Znate li zašto baš WordPress

Zašto je WordPress najbolji za Vašu online prezentaciju?

CMS sa stanovišta SEO usluga i internet marketinga ima veliku prednosti: U odnosu na klasične platforme za internet prezentacije, Google daje prioritet blog platformama kao što je WordPress.
Zašto WordPress? Zbog dinamike! Dinamika i interakcija su za Google snažan dokaz  kvaliteta i visoke vrednosti.

seo usluge - med

SEO optimizacija sajta Novi Sad Srbija-logoHvala Vam na interesovanju.
KONTAKT
PC021 NOVI SAD SRBIJA
SEO usluge | Optimizacija web sajtova | Mali SEO kurs