SEO usluge koje pruža SEO agencija PC021 (SEO servis), predstavljaju podršku Vašem online poslovanju. SEO usluge su deo svake savremene marketing strategije. Profesionalna optimizacija i pozicioniranje web sajtova na WordPress platformi.

Želite li SEO usluge da bi Vaš web sajt postao vidljiv na internetu za Vaše ključne reči? Verujeno da ste ovde, jer ste zaključili da je SEO optimizacija posao za profesionalce!

DOBRO DOŠLI!
Mi ćemo Vam pomoći da za odabrane ključne reči Vaš web sajt krene ka vrhu SERP-a u najkraćem mogućem roku. Ovde možete videti šta sve obuhvata SEO usluga: Optimizacija WordPress sajtova.

seo usluge - kako stici gore

SEO usluge po zahtevu!

Kreiramo jedinstvene SEO usluge i cene, na osnovu Vaših zahteva, analize sajta, tržišta i obima posla.
Svaki web sajt je priča za sebe, pa ih unapred dati SEO paketi ne pokrivaju dovoljno.
Naš cilje je optimizacija svih potencijala Vašeg sajta i uspešno ostvarenje željenih rezultata.

Koje SEO usluge pružamo?

Mi polazimo od toga da SEO zahteva svestran i dobro osmišljen pristup ciljevima i nameni web sajta koga želimo da optimizujemo. Optimizaciju sprovodimo na svim nivoima sajta, od kodnog sistema i kvaliteta sadržaja na sajtu do radnih performansi servera.

1. Viši rang na Google pretraživaču

Uz naše savremene SEO alate, strategije i tehnike, obezbedićemo da se vaša veb lokacija što je brže moguće popne na rang listi Google-a. Istovremeno je podstićemo da povećava vidljivost i privlači sve više potencijalnih korisnika Vaše ponude.

2. Više saobraćaja pravih posetilaca

Želite li stalan porast saobraćaja i posetilaca zainteresovanih za ono što imate da ponudite?
To je ostvarivo zahvaljujući našem kreativnom i ciljanom pristupu. Optimizovaćemo vaš sajt tako da privlaći kvalitetne posetioce koji će sa zadovoljstvom postajati lojalni korisnici Vaših proizvoda i usluga.

3. Povećani prihodi i realna zarada

Kako vidljivost i saobraćaj vaše veb stranice bude rastao, tako će rasti i vaši poslovni rezultati i zarada. Više kvalifikovanih posetilaca znače više mogućnosti za konverzije, što na kraju dovodi do povećanja Vaših prihoda i ukupnog poslovnog uspeha.

4. Praćenje ranga odabranih ključnih reči

Obaveštavaćemo Vas o tome gde se vaša veb lokacija realno nalazi u rezultatima pretrage za vaše optimizovane ključne reči. To će Vam omogućiti da fino podešavate svoje poslovne strategije i održavate ili podižete stećenu konkurentsku prednost.

5. Praćenje i uklanjanje SEO grešaka

Redovnim praćenjem svih SEO parametara preko našeg Pro SEO alata, odmah ćemo otkriti i rešiti sve greške koje mogu da ometaju performanse vašeg sajta. Time obezbeđujemo neometano putovanje posetilaca i Google robota kroz Vaš veb sajt.

5. Sigurnost i bolje performanse sajta

Redovnim nadgledanjem Vašeg sajta osiguravamo da potencijalne ranjivosti brzo otklonimo. Štitimo Vaše prisustvo na mreži od potencijalnih pretnji i istovremeno povećavamo brzinu učitavanja stranica sajta za besprekorno korisničko iskustvo.

Koliko traju SEO usluge?

Prvi SEO rezultati obično su vidljivi od 1-3 meseca rada na sajtu. Za dostizanje najboljih i dugoročnih rezultata, na našem tržištu je potrebno najmanje 6-12 meseci aktivnog rada na primeni svih neophodnih SEO faktora. Stoga našim klijentima preporučujemo SEO uslugu bez vremenskog ograničenja kao najisplativije rešenje za maksimalnu efikasnost web sajta u budućnosti.

Sve SEO usluge radimo u 3 faze:

1. faza: SEO analiza trenutnog stanja sajta

Celovita SEO analiza stanja Vašeg sajta radi otkrivanja grešaka, slabih mesta i prostora za poboljšanje.

2. faza: Kreiranje i primena SEO strategije

Izrada i implementacija SEO strategija za poboljšanje vidljivosti sajta na internetu. SEO za Google pretraživač. 

3. faza: Praćenje SEO rezultata i poboljšanja

Praćenje SEO rezultata pomoću Pro SEO alata i mesečno izveštavanje o stanju sajta i narednim zadacima.

PREPORUČUJEMO sledeće SEO usluge:

Profesionalna SEO analiza sajta i PDF izveštaj o stanju

Pro SEO revizija web sajta je prva SEO usluga za postojeće sajtove. Klijentima dostavljamo detaljan PDF izveštaj o trenutnom stanju sajta i predloge za potencijalna rešenja i poboljšanja pojedinih elemenata.

SEO odredišne (landing, ciljane) stranice sajta

SEO ciljane stranice je usluga koja obezbeđuje pozitivnu reakciju posetilaca i najbolje korisničko iskustvu. To je posebno važno za stranice sajta na koje vode linkovi sa plaćenih Google oglasa.

Otklanjanje tehničkih grešaka koje ometaju SEO

Tehnički SEO otklanja sve greške na sajtu koje ometaju indeksiranje stranica sajta ili umanjuju njihovu vidljivost. Ova usluga se sastoji od niza složenih provera i analiza sajta radi poboljšanja stanja.

Rad na SEO optimizaciji izvan stranica sajta

Off-page SEO je marketinška usluga koja se posebno ugovara. Ona obuhvata sve aktivnosti koje se ne obavljaju na sajtu direktno, ali ih je potrebno preduzimati u cilju bolje vidljivosti sajta na internetu.

Istraživanje ključnih reči i izrada mape upotrebe

Ključne reči su one reči i fraze zbog kojih neki sajt izlazi na prvoj strani rezultata pretrage. Sa istraživanjem i pronalaženjem pravih ključnih reči kreće svaka uspešna optimizacija sajta za pretraživače interneta.

Rukovođenje kampanjama za link bilding

Jedna od tajni najbolje rangiranih sajtova krije se upravo u strateškoj izgradnji mreže kvalitetnih povratnih linkova. Ova usluga je predmet posebnog dogovora sa Vama, jer znatno uvećava troškove za SEO.

Posebno izdvajamo SEO usluge za Landing page dizajn.

Ove SEO usluge su deo strategije kojim se postiže optimizacija odredišne ili ciljne stranice na sajtu (eng. Landing Page). Landing page dizajn je deo UX dizajna koji je ključnog za pozitivnu reakciju posetilaca sajta. Ove usluge su neophodne za Google oglase!

landing page dizajn

SEO usluga optimizacije ciljne stranice obuhvata:

 1. Naslov usklađen sa ciljem: šta se želi od posetioca i šta se nudi. Sadržaj fokusiran na akciju.
 2. Sažet uvodni tekst pogodan za skeniranje pogledom – težište na multimedijalnom sadržaju.
 3. Jake ključne reči i njihove varijacije u promo tekstu od 3-5 redova o ključnim prednostima Vaše ponude.
 4. Dizajniranje poziva i usmeravanje korisnika na željenu akciju. Landing page dizajn koji vodi u akciju.
 5. Isključivanje polja za opštu navigaciju i uklanjanje linkova koji vode na druga mesta i odvraćaju od akcije.
 6. Ugradnju tajmera za ponude sa ograničenim trajanjem. Postavljanje forme za podatke korisnika (opt-in).

Šta je „landing page“ ili odredišna web stranica?

 1. Landing page (eng.) je odredišna web stranica sajta specijalno kreirana sa ciljem da brzo i efikasno promoviše, ponudi ili proda određeni sadržaj ili da pribavlja vredne linkove.
 2. U online marketingu „landing page“ je poznata i kao „lead capture page“ ili „lander“. Pri tome se misli na web stranicu (web page) do koje se stiže kada se klikne na njen link ili oglas (advertisement) u rezultatima pretrage – SERPs (search engine optimized search result).
 3. „Lander“ je prva stranica na koju korisnik dolazi (sleće) na sajt u potrazi za nekim sadržajem, što je glavni razlog zašto se ona mora posebno optimizovati – da posetioca zadrži i podstakne na akciju!

Landing page dizajn (design) je jedan od najvažnijih faktora koji povećavaju šanse za uspeh. Cilj landing page dizajna je da doprinese porastu broja posetilaca web sajta koji će postati trajni korisnici Vaše ponude.

Smisao i značaj landing page dizajna

Landing page dizajn, kao element SEO optimizacije i Internet (web) marketinga, važan je deo procesa koji se zove optimizacija konverzije (conversion optimization) ili optimizacija stope konverzije (conversion rate optimization – CRO).

Landing page dizajn je od ogromnog značaja za dobro korisničko iskustvo posetilaca Vašeg sajta i za uspešnost Vaše online aktivnosti u celini. Nakon kvalitetne SEO optimizacije, odredišna stranica može ostvariti i do 50 % bolju stopu konverzije.

VAŽNO: Optimizacija landing stranice podrazumeva i optimizaciju potencijalnih landing (ciljnih, odredišnih) strana. Naime, najmanje 90% prvih poseta nekom sajtu dešava se na jednoj od njegovih unutrašnjih stranica koja za takvu posetu predstavlja „landing“stranicu!

Landing page dizajn - optimizacija sajta - posecenost

SAVETI:

 1. Dizajnirajte dve ili više ciljnih stranica i međusobno ih testirajte (A-B test).
 2. Testirajte i različite komponente stranice da vidite koje od njih daju najbolje rezultate.
 3. Ponudite neku nagradu posetiocu za ostavljene kontakt podatke.
 4. Koristite stranicu zahvalnosti posetiocu za učinjeni napor i aktivnost.

Više o značaju usluge optimizacije odredišne stranice:

→ 5 saveta za dobro korisničko iskustvo
→ Dobar dizajn ciljne stranice

NISTE SIGURNI KOJE SEO USLUGE TREBATE?

Slobodno nam se obratite da otklonimo sve nedoumice i detaljnije pojasnimo šta nudimo.
Najbolje rešenje je da pokrenete besplatnu SEO analizu Vašeg sajta preko crvenog dugmeta na dnu ove stranice!

CENA SEO USLUGE

Cena SEO usluge zavisi od obima posla i stanja na tržištu za koje se sajt optimizuje. Stoga su paketi sa unapred određenim cenama samo orijentirni. Tačne cene za konkretne sajtove određujemo nakon svestrane analize, ali se kreću u okviru cene navedene u paketu.

U cenu SEO paketa nisu uračunati troškovi za link building i poslove koji nisu navedeni u specifikaciji poslova.

150€ do 550€ mesečno

 • Od 5 – 15 radnih sati mesečno
 • Kompletna SEO analiza sajta
 • Osmišljavanje efikasne SEO strategije
 • Istraživanje i izbor glavnih ključnih reči
 • Analiza broja i snage konkurencije
 • Konfiguracija i praćenje Google Analitike
 • Ona Page SEO – Optimizacija web stranica
 • Implementacija struktuiranih podataka
 • Tehnički SEO – Optimizacija funkcija
 • Provera i popravka brzine rada sajta
 • Vođenje bloga 1-2 članka mesečno
 • Uređenje Instagram frofila

Detaljne informacija o ceni SEO usluge i faktorima koji utiču na formiranje cene, možete dobiti na stranici „Cena SEO optimizacije sajta„.