Select Page

O nama:

O nama - pc021 Web Design, Novi Sad

Ivan Gutić, PC021 web dizajn
PIB: 103543112
Ledinci 21207 – Devet Jugovića 1A
NOVI SAD, SRBIJA

Kontakt osoba: Goran Gutić
e-mail: goran@pc021.info
Telefon: 066-581-65-41

VAŠA PORUKA - KONTAKT ↓

„Poštovani Ivane,
Od srca sam Vam zahvalna na saradnji, stručnosti i pre svega na strpljenju. Znam da sam imala dosta zahteva što se izmena tiče, ali jednostavno zbog same teme sajta sam morala tako. Izvinite zbog toga. Iako Vas lično nisam upoznala bilo je zadovoljstvo saradjivati sa Vama. Javiću Vam kada sajt bude postavljen kao link na sajt FENS-a.
Hvala Vam na lepim rečima, i ja se nadam da ću u budućnosti imati ako ne ovakav, a onda neki sličan projekat pa ćemo imati prilike da saradjujemo. Mojim kolegama se jako svidja, svi kažu da je pregledan i da sve u detalje lepo izgleda“.
Veliki pozdrav i sve najbolje,
Sanja Drača
MD, PhD (Doctor of Science)
Awarded History Projects Online: Dr Laza K. Lazarevic, the founder of Serbian neurology

O nama još ponešto

  • Vaše zadovoljstvo je naša najbolja reklama i najveća nagrada! Nije bitno šta mi o nama kažemo ili mislimo. Realno je ono šta pružamo kada nam uvaženi klijenti ukažu poverenje! Mi samo želimo da svaki posao uradimo profesionalno, korektno i kvalitetno i da dobijamo nove poslove na osnovu Vaše preporuke!
  • Naša ciljna grupa su: Mali i srednji biznis, porodične firme i pojedinci koji svojim ličnim radom preko svog web sajta žele da unaprede svoje poslovanje.

Pružamo kompletne usluge za web sajtove u WordPress-u po principu „SVE NA JEDNOM MESTU.
Naša specijalnost: Izrada web sajtova u WordPress-u, tehničko održavanje i SEO optimizacija sajta na WordPress platformi.

Radno vreme:

Priroda posla je takva da nemamo fiksno radno vreme. Razgovori putem telefona nisu praktični za ovu vrstu dogovora. Najbolji način komuniciranje je putem elektronske pošte.  Na email poruku odgovaramo najkasnije u roku od 24 sata. Srdačan pozdrav!

SEO optimizacija sajta Novi Sad Srbija

SEO servis PC021 web dizajn – NOVI SAD, SRBIJA
SEO usluge | Optimizacija web sajta

Pin It on Pinterest