Izrada sajtova i web prodavnica, izrada sajta za online prodaju ili internet prodavnice. To je proces u kome rešavamo sva pitanja izrade modernog i optimizovanog web sajta ili online prodavnice po Vašoj meri. Mi nudimo rešenja i oslobađamo Vas svih problema oko sajta. Ako želite veb sajt koji će vam verno služiti, dovoljno je samo da nam se obratite. Ostalo je naša briga!

Izrada sajtova - ime za sajt

Slika: Izrada sajta, naziv domena ili, kako dati ime sajtu?

Samo profesionalna izrada sajta i dobra stručna podrška obezbeđuju da Vaš veb sajt bude bolji od konkurencije na internetu koja se takođe bori za što više poseta i bolju poziciju kod pretraživača interneta, kao što je Google i ostali.

Kako ide izrada sajta koji radi za Vas i ne traži platu?

Izrada sajtova ide u 3 (tri) osnovna koraka:

 • Prvi korak je najteži: Rađanje ideje i utvrđivanje njene primenljivosti u praksi.
 • Drugi korak je ključan: Razrada strategije, plana rada i razvoja budućeg sajta.
 • Treći korak je najlepši: Izrada sajta po utvrđenom planu i dinamici razvoja.

U trećem koraku se prave velike greške. U praksi se ovaj korak retko preduzima planski i sinhronizovano sa izborom domena, hostinga, web dizajna, teme sajta, itd.

Vlasnici budućih sajtova često nemaju sređen materijal za popunu stranica sajta u toku izrade. O optimizaciji sajta i sadržaja na njemu u samom procesu njegove izrade, najčešće nema ni pomena.

SEO postaje tema za razmišljanje tek nakon višemesečnog čuđenja zašto se sajt nakon izrade nikako ne pojavljuje na internetu.

Kako se odvija izrada sajtova u našoj režiji?

SAJTINJO je naš servis gde u 3 koraka dobijate moderne web stranice i funkcionalnu internet prodavnicu najvišeg kvaliteta!

Svaki veb sajt koji radimo prilagođavamo potrebama klijenta. Na vašem sajtu primenjujemo osnove SEO optimizacije sajta kao sastavni deo njegove izrade, tako da ne morate brinuti za njegov budući opstanak na internetu u fazi razvoja.

Pogledajte i saznajte šta je bitno za Vaš web sajt i njegov uspešan razvoj.

Onaj koji se premišlja - kineska poslovica

Slika:Onaj koji se dugo premišlja pre nego što načini neki korak, provešće ceo život na jednoj nozi“. Kineska poslovica.

Izrada sajtova: Kako odabrati pravu temu za WP sajt?

Samo ispunite ova dva uslova:

 1. Birajte temu za sajt koja odgovara sadržaju vašeg sajta i koja će ga na najbolji način predstaviti vašim posetiocima.
 2. Prethodno sadržaj sajta prilagodite cilju, nameni i onome šta tačno traži vaša ciljna grupa.

Sajtinjo.com u bazi ima preko 50 šablona za dizajn sajtova i preko 300 web stranica modernog izgleda. Svaki predlog je dizajniran za sajt koji može biti Vaš. Za konsultacije i konačne odluke, stojimo Vam na usluzi. Izrada sajtova je naša profesija!

Kako da znam da će izrada sajta biti po mojoj želji?

Najlakši način je da nam se obratite i da porazgovaramo!

Evo 7 osnovnih pogodnosti koje nudimo:

 1. Teme koje ste videli nisu gotove teme, već samo predlozi za razne vrste web sajtova i možemo ih u svakom trenutku prilagoditi vašim potrebama!
 2. Imate mogućnost da sami pravite web stranice i da ih dizajnirate po vašem ukusu.
 3. Sve web sajtove izrađujemo na WordPress platformi i na DIVI temi.
 4. Paket (cenovnik) uključuje tehničko održavanje i ažuriranje vašeg sajta u skladu sa vašim potrebama i dogovorom.
 5. Ovakav paket usluga, oslobađa Vas brige i suvišnog posla oko sajta. Ovo je izuzetna prilika da oslobođeno vreme iskoristite za obavljanje Vašeg osnovnog posla.
 6. Povremeno i sami, ili uz našu pomoć, možete ažurirati i dopuniti sadržaj vašeg sajta.
 7. Ukoliko hoćete da vaša web stranica ima funkciju landing stranice koja prodaje vaš proizvod ili uslugu, nudimo teme koje odgovaraju toj nameni! Vaše je samo da izaberetu jednu koja Vam se najviše dopada.
Budite pobednici

Slika: U moru interneta profesionalna izrada sajtova je izbor pobednika!

Zanima me izrada sajtova za prodaju i koja je najbolja platforma za moj sajt?

Najbolja platforma za vaš veb-sajt je WordPress. Zašto baš Wordpress?

 1. Zato što je najbolji sistem za upravljanje sadržajem (CMS) na svetu.
 2. Wordpress koriste mnoge poznate svetske firme i pojedinci, pa zašto ne biste i Vi?

Evo nekih: CNN, New York Observer, New York Post, Spotify, TIME.com, National Post, Thought Catalog, Williams, USA Today, Fortune.com, TechCrunch, NBC… Izvor: www.codeinwp.com

 1. Uz pomoć mnogobrojnih funkcionalnih dodataka, efikasnih alata i odlične podrške, WordPress omogućava da pravite sve, od landing stranice, do složenih web sajtova.
 2. Optimizacija Wordpress sajta je lakša i efikasnija nego na drugim platformama. Bez SEO optimizacije sajta i sadržaja glavnih web stranica, praktično ne postojite, jer ste na internetu nevidljivi.

ČINJENICA: Imati veb sajt, nije dovoljno. Sajt treba puniti korisnim sadržajem, učiniti da bude neodoljiv za korisnike, optimizovati ga za prave ključne reči, kvalitetne posetioce, pretraživače itd. Tek tada web sajt ima neki smisao svog postojanja.

Nažalost, većina ljudi danas nema dovoljno novca da održavanje sajta povere nekome ko to ume, pa sajt tavori u zapećku, ili dođe do potpunog pada sajta i gubitka sa interneta.

Srećom, mi imamo rešenja!
POGLEDAJTE!

Izrada web shop sajtova - woo-commerce

Slika: Izrada sajtova na WP – Dodatak WooCommerce je neophodan za izradu sajta za prodaju, odnosno online prodavnice (web shop) na Wordpress platformi.

Kako da otvorim vlastitu e-prodavnicu?

Odlično pitanje.

Za potrebe e-trgovine (internet ili online prodaje) širom sveta, koristi se WooCommerce i Wordpress. To je izvanredna funkcionalna kombinacija koja Vam omogućava uspešnu prodaju preko interneta tako što s njima dobijate svoj idealan Web Shop. WooCommerce je dodatak za Wordpress sa mnogo korisnih proširenja i izuzetno je lak za održavanje i upotrebu.

Za uspešnu trgovinu na internetu neophodna je integracija svih funkcija koje će savršeno raditi za Vas!

Za taj posao možete angažovati našeg stručnjaka za Wordpress. Pogledajte: Kako otvoriti web shop?

Kada otvorimo Vašu online prodavnicu, sigurno ćete želeti da nas preporučite prijateljima, poznanicima i pratiocima na društvenim mrežama i forumima 😉. Isto važi i ako Vas zanima izrada sajta koji cilja područje Novog Sada i šire okoline: „Izrada sajta Novi Sad„.

Ostavite nam poruku, naručite uslugu ili nas pozovite da se dogovorimo.
Kod nas imate sve na jednom mestu!

Tema: Izrada sajtova i internet prodavnica
Hvala Vam
što ste ovaj tekst pročitali i podelili sa prijateljima na društvenim mrežama 👍!
Web dizajn Novi Sad PC021 Srbija – SEO usluge